EUR: 297.83

CHF: 290.55

BUX: 22013.43   1.71%

OTP: 5735   2.05%


Megbéníthatják Budapestet a taxisok - kiverte a biztosítékot a BKK

( Dzindzisz Sztefan )

Kedves Olvasónk!
Ez a tartalom csak regisztrált felhasználóink számára elérhető!
Ha Ön már regisztrált, akkor lépjen be, ha még nem, hozzon létre egy egy profilt.


Hozzászólások
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: http://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
bogar511, 2012. május 24., csütörtök 12:25

egy gond van, álmodozók! Most nincs a patkan meg az szdsz, akik mögétek állnának :-)

vghs, 2012. május 24., csütörtök 11:16

@Csont:
A taxisblokád volt az első amikor csalódtam az SZDSZ-ben. Na és Göncz kegyelme. Ilyet demokráciában nem lehetne büntetlenöl tenni. Anarchiához vezetne. Remélem mégegyszer nem fordul elő.
Egy párt és az elnök jóváhagyásával körlátoztak jogaimban????
Ha lenne egy ilyen a rendőrségnek kötelessége lenne helyreállítani a rendet csakúgy mint amikor Budaháziék lezárták az Erzsébet hidat.
Azt meg láthatod, hogy élből fideszes lettél amikor nem az a véleményed.
Gondolkozz ezen!

gewinner62, 2012. május 24., csütörtök 10:10

így legyen.

andras_h, 2012. május 24., csütörtök 10:04

@joe39xx: "Szükségesnek érzem a nagy hengerűrtartalmat, egy nehéz kasznit tele kocsival valaminek el is kell vinnie. "
Downsizing korában ez értelmetlen. Egy 1,4-es turbós benzinesböl kijön akár 140-160LE, és viszonylag dinamikusan lehet vele autózni.

joe39xx, 2012. május 24., csütörtök 9:29

"a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elképesztő változásokat közölt: ilyen például, hogy megnövelték a taxiként használható autóktól elvárt minimális tengelytávot 2550 milliméterre,"
Ez talán érthető, ha már a pénzemért igénybe veszek egy szolgáltatást, az ne azzal járjon, hogy vagy csak előre ülök, vagy lehúzott fejjel, és el nem férő lábakkal hátra. Pedig csak 180 cm magas vagyok. Ennyi erővel megkövetelhetnék, hogy csak Fiat Dobló (és hasonlók) lehetnek taxigépkocsik, abban szinte mindenki elfér. Városban tökéletes a mikrobusz, vagy egyterű jármű, volt is régebben olyan taxiscég, ami hasonló típusra alapozta a szolgáltatást.

"illetve a kötelező legkisebb hengerűrtartalmat is megemelték 1600 köbcentire."

Szükségesnek érzem a nagy hengerűrtartalmat, egy nehéz kasznit tele kocsival valaminek el is kell vinnie.
Csak épp jelenleg ez nem környezetbarát, és úgy tűnik arról szól, hogy minél több üzemanyagot vásároljon a szolgáltatást nyújtó.

Csont, 2012. május 23., szerda 20:56

@DrVazulneni: Drága Vazulneni! Olvassa már el korábbi kommentjeimet, más topikokban. Akkor talán nem fideszesez le. Vagy már Önnél is zsigerből megy az ilyen dolog?

DrVazulneni, 2012. május 23., szerda 18:50

dr.Csont, 2012. május 23., szerda 18:34

"Tiltakozzanak minden legális, törvényes módon"

Talán még emlékszik, ha nem mosták ki a fideszes kis buksijából, hogy az orbán rezsim, diktatúrához méltóan, az egyik legelső intézkedése a sztrájk jog megszüntetése volt, tudja amit tökéletesnek tartott, ellenzékben!
Úgy hogy kár hivatkoznia olyanra ami már két éve megszűnt! :DDDDDDDD

sumynona, 2012. május 23., szerda 18:48

Az a baj, hogy Magyarországon mindenki csak sírni tud, ha valami változás van, ha meg nincs változás, akkor mindenki panaszkodik, hogy a jelenlegi rendszer miért nem jó. A cikkben olvashattuk, hogy a taxisok is egyetértenek a taxik számának csökkentésében. Erre a cikk hátralévő része arról szól, hogy a tervezett változások miért nem jók.

Vajon miért nincs legalább egy mondat arról, hogy akkor a taxisok hogyan képzelik ezt a csökkentést???

Az is önmagáért beszél, hogy már 16 éve tárgyalnak a szabályozásról...vicc!

hadime, 2012. május 23., szerda 18:42

Ejnye. Vajon melyik fideszes szeretné megkaparintani ezt a piacit? Lehet fogadni ...

Csont, 2012. május 23., szerda 18:34

Drazsen:Az a nagy összefogás az az SZDSZ támogatott hatalom megdöntési kísérlet volt. A benzin ár "ellen" tüntettek, papíron.
DrVazulneni: Rezsimem? Miről beszél? Abban egyébként biztos vagyok, ha lenne ilyen blokád akkor Vezérünk szét fogja lövetni. Attól, hogy a pokolba kívánom a mostani elqrmányt még nem fogok azonosulni azokkal, akik mások szabadságát korlátozzák és a társadalmi normákat nem tartják be. Tiltakozzanak minden legális, törvényes módon.
bogyu: A TV székházat rombolókat hosszú évekre le kellett volna csukni, és nem a rendőröket kellene basztatni. Ez szégyen ami ebben az ügyben történt. Ja és az egész Vezérünk megrendelésére, de minimum hallgatólagos támogatása miatt volt.